Tullamore Dew 12y. 40% 0,7l

Dostupnosť
Centrála Trenčín - skladom
Predajňa Ilava – 2 ks
Predajňa Púchov – 2 ks
Predajňa Nové Mesto nad Váhom – 2 ks
38,20 €
31,83 € bez DPH

Tullamore D.E.W. 12 rokov je starostlivo vybranou zmesou trikrát destilovaných írskych whisky, zrejúcich minimálne 12 rokov v sudoch po bourbone a Oloroso sherry. Výsledkom je komplexná a veľmi dobre chuťovo vyvážená whisky, vyzretá vekom, s dotykom korenených tónov, nasledovaných príjemne suchým záverom.
Whisky najprv prejde trojitou destiláciou a potom trpezlivo zreje v sudoch po bourbone a sherry, kde získava svoju povestnú jemnosť. Následné miešanie troch druhov whisky dodáva Tullamore D.E.W. jej komplexnú chuť. Vďaka sladovej a pot still whisky vstupujú do jej chuti citrusové a korenisté podtóny.
Skorá kvetinová chuť prechádzajúca až do chuti sušienok pochádza z obilnej whisky, zatiaľ čo ľahké korenisté podtóny vznikajú miešaním s pot still whisky. Za citrusovú chuť potom vďačíme tretiemu blendu, a to sladovej whisky. Na záver pocítime orechovú až marcipánovú chuť a príchuť vanilky, ktorú našej whisky dodáva zrenie v sudoch po sherry a bourbone.

Parametre

Darčekové balenie (kartón)
Výrobca / distribútor Mast-Jaegermeister SK s.r.o
Adresa výrobcu / distribútora Košická 56, 82108 Bratislava 2, Slovenská republika
Objem 0.7 l
Obsah alkoholu % 40
Počet ks v balení 6 ks
Krajina pôvodu Írsko
EAN 5011026108163
Hmotnosť 1.39 kg
Merná jednotka ks

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Doporučujem

Overený zákazník,

Super, ako vzdy !

Overený zákazník,

Všetko čo potrebujem v rámci tovaru ktorý ponúkajú tam nájdem..Široký sortiment..Odporúčam..A majiteľ..šéf..má prehľad.. ústretový človek..

Overený zákazník,