Sanpellegrino Perlivá 0,75l 1/15

Dostupnosť
Centrála Trenčín - skladom
Predajňa Ilava – 0 ks
Predajňa Púchov – 0 ks
Predajňa Nové Mesto nad Váhom – 0 ks
1,11 €
0,93 € bez DPH

S.Pellegrino minerálna voda sa zapísala do histórie vďaka sviežim a dlhotravúcim bublinkám, ktoré zanechávajú hebký pocit na podnebí. Mierne slaná chuť vyvážená s kyslosťou zaručuje celkové osvieženie a rýchlo uhasený smäd. Dokonalý nápoj k chutnému jedlu dokáže neutralizovať chuť podsaditého vína. S.Pellegrino sa stala preslávenou minerálnou vodou na celom svete práve pre svoju dlhotrvácnu sýtenosť, bohatú mineralizáciu a stredne veľké bublinky. Prináša to najlepšie z prémiových pokrmov a vôní.
Ikonická zelená sklenená fľaša S.Pellegrino s unikátnou "Vichy" siluetou zdieľa tento elegantný tvar so svojím náprotivkom, nesýtenou minerálnou vodou Acqua Panna. Fľaša evokuje viaceré vlastnosti typické pre značku S.Pellegrino - sofistikovanosť a eleganciu, taliansku tradíciu, ale aj modernosť. Premium sklenené fľaše S.Pellegrino sú primárne určené pre najlepšie reštaurácie, hotely a kaviarne po celom svete.
S.Pellegrino a Acqua Panna sú vynikajúce minerálne vody populárne po celom svete, a to nielen v popredných reštauráciách, ale aj v domácnostiach. Dve historické talianske klasiky - príbehy o úspechu týchto značiek pramenia v ich atraktívnych hodnotách a v elegantnej rovnováhe chutí.

Parametre

Predajne balenie 15 ks
Výrobca / distribútor KON - RAD spol. s r.o.
Adresa výrobcu / distribútora Cesta na Senec 24, 83006 Bratislava - mestská časť Ružinov, Slovenská republika
Objem 0.75 l
Počet ks v balení 15 ks
Krajina pôvodu Taliansko
EAN 8002270000256
Hmotnosť 1.21 kg
Merná jednotka ks

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Super, ako vzdy !

Overený zákazník,

Všetko čo potrebujem v rámci tovaru ktorý ponúkajú tam nájdem..Široký sortiment..Odporúčam..A majiteľ..šéf..má prehľad.. ústretový človek..

Overený zákazník,

Rýchle a bezproblémové doručenie

Overený zákazník,