Hubert Pauline Rosé 0,75l

Hubert J.e., S.r.o. | Sekt | Kód: 5019300
Dostupnosť
Nedostupné
Predajňa Ilava – 0 ks
Predajňa Púchov – 0 ks
Predajňa Nové Mesto nad Váhom – 0 ks
14,89 €
12,41 € bez DPH

Podľa legendy, bola Paulína mladá, krásna ošetrovateľka, ktorá sa v prešporskej nemocnici zapáčila francúzskemu vojakovi Johannovi Hubertovi. Pre lásku k nej už zo Slovenska nikdy neodišiel, usadil sa a začal vyrábať šumivé vína. Paulína obrátila naruby srdce mladého vojaka a dnes jej za to ďakuje nejeden milovník sektu. Na jej počesť prinášame sekt, ktorý nesie jej meno. Sekt Pauline Hubert Rosé teší milovníkov šumivého vína svojou výnimočnou chuťou a vysokou kvalitou.

Elegantný sekt ružovej farby reprezentuje ženskosť a krásu. Nová etiketa na fľaši sektu Pauline Hubert Rosé je jemná, ženská a zároveň odráža exkluzivitu celej značky. Celkový dizajn fľaše predstavuje eleganciu a noblesu. Pridanou hodnotou pre zákazníka sa stáva nové darčekové balenie. Svojím jemným prevedením elegantne dopĺňa novú etiketu tohto výnimočného sektu a vytvára súhru zmyslov, ktoré lahodia očiam i chuti.

Základom sektu je očarujúca Frankovka modrá rosé, ktorá vzniká metódou akú používajú vinári v preslávenej oblasti Champagne. Vinárstvo Hubert používa tradičnú metódu od roku 1825 a je prvým vinárstvom mimo územia Francúzska, ktorému sa dostalo tejto výsady. Sekt Pauline Hubert Rosé predstavuje slovenskú originalitu a kvalitu. Jeho základom sú dôkladne ručne vyberané bobule Frankovky modrej z malokarpatských viníc. Nádherne jemná ružová farba, ovocná vôňa a plná chuť pripomínajú večery plné pokoja a lásky. Spojením jemnej príchute malín a biskvitu sa stáva sekt neodolateľným už po prvom pohári.

Parametre

Darčekové balenie (kartón)
Výrobca / distribútor HUBERT J.E., s.r.o.
Adresa výrobcu / distribútora Vinárska 137, 92601 Sereď 1, Slovenská republika
Objem 0.75 l
Obsah alkoholu % 12,5%
Počet ks v balení 6 ks
Krajina pôvodu Slovensko
EAN 8586015321658
Hmotnosť 1.61 kg
Merná jednotka ks

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Doporučujem

Overený zákazník,

Super, ako vzdy !

Overený zákazník,

Všetko čo potrebujem v rámci tovaru ktorý ponúkajú tam nájdem..Široký sortiment..Odporúčam..A majiteľ..šéf..má prehľad.. ústretový človek..

Overený zákazník,