Elesko Alibernet "1" 0,75l

Predaj skončil
ODRODA: Alibernet

CHUŤOVÉ A SENZORICKÉ VLASTNOSTI:
Nepriehľadná rubínovo-červená farba s výraznou viskozitou po okraji. Vo vôni dominuje stopa tmavých lesných plodov, černice a čierneho maku, s jemným dymovým nádychom získaným zrením v dubovom sude. Chuť vína je robustná s pekne integrovaným tanínom. V dlhej dochuti vína dominuje zložka černicového džemu.

ODPORÚČANIE K JEDLU:
Grilovaný jelení chrbát na šípkovej omáčke, grilovaný flanksteak s teplým šalátikom zo špargle, hrášku, paradajok s redukciou z červeného vína, so zemiakovou kašou; tvrdé zrejúce kravské syry.

SERVIS VÍNA:
Pri teplote 14-16°C v kalichoch na červené vína, s objemom 500-650 ml, pre delikátne otvorenie vône a chute vína odporúčame dekantáciu do karafy.

FĽAŠOVÁ ZRELOSŤ:
1-6 rokov

Z DENNÍKA VINÁRA:
Hrozno na výrobu vína bolo zbierané 24.10.2017 pri cukornatosti 23,2°NM, čo zodpovedá kvalite VÝBERU Z HROZNA. Hrozno sme macerovali pri nízkej teplote po dobu 5 dní a následne sme teplotu priebehu kvasenia zvýšili na 26°C. Hotové víno po dokvasení ležalo na hroznových šupkách a neskôr po vylisovaní 12 mesiacov v dubovom sude. Týmto spôsobom vzniklo jedinečne mohutné víno s plnou podmanivou chuťou pripomínajúcou makovo-višňovú štrúdľu.
Výrobca / distribútor ELESKO Trading a. s.
Adresa výrobcu / distribútora Ventúrska 1, 81101 Bratislava 1, Slovenská republika
Objem 0.75 l
Obsah alkoholu % 13,0%
Počet ks v balení 6 ks
Krajina pôvodu Slovensko
EAN 8588006369779
Hmotnosť 1.23 kg
Merná jednotka ks
Ročník 2017
Oblasť Malokarpatská vinohradnícka oblasť- Modranský vinohradnícky rajón

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Super, ako vzdy !

Overený zákazník,

Všetko čo potrebujem v rámci tovaru ktorý ponúkajú tam nájdem..Široký sortiment..Odporúčam..A majiteľ..šéf..má prehľad.. ústretový človek..

Overený zákazník,

Rýchle a bezproblémové doručenie

Overený zákazník,