To, že Madagaskar je hlavným exportérom vanilky do celého sveta, sa odzrkadľuje aj na Dzame. Cukrová trstina, z ktorej je rum vyrábaný rastie na plantážach po vanilke a citrusových plodoch a vďaka tomu rum získava svoju špecifickú chuť a arómu. Zreje 3 roky v sudoch vyrobených z francúzskeho dubu Limousin, ktoré boli prvotne použité na zrenie Chivas Regal whisky. Vanilková aróma, karamelová chuť, kokos, náznaky kardamónu, pomaranču, banánov, zázvoru a jemná alkoholová dochuť.
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.
Detailné nastavenia
Táto webová stránka využíva cookies na zlepšenie prehliadania webu a poskytovania ďalších funkcií.
Tieto údaje nebudú použité na identifikáciu alebo kontaktovanie.
Táto webová stránka využíva cookies tretích strán, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Táto webová stránka využíva sledovacie cookies, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako tento web používa cookies a localStorage, prečítajte si naše ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV
Kliknutím na tlačidlo Súhlasím dávate súhlas tejto webovej stránke uložiť malé kúsky dát na Vašom zariadení.
Kliknutím na tlačidlo Nesúhlasím popriete svoj súhlas s ukladaním cookies a dát localStorage pre túto webovú stránku, prípadne zmažete už uložené súbory cookie (niektoré časti webu môžu prestať fungovať správne).