Diplomatico Rum Reserva Exclusiva 12 y 40% 3l

Predaj skončil
Diplomático Reserva Exclusiva je znamenitá zmes rumov destilovaných kotlíkovou metódou. Tento proces sa uskutočňuje v špeciálnych medených destilačných strojoch, ktoré sú uspôsobené len na plnenie obmedzeného množstva. Reserva Exclusiva pomaly zreje v dubových sudoch na úpätí Ánd až 12 rokov. Diplomático v sebe spája tie najvyberanejšie rezervy venezuelských rumov, ktoré vedia oceniť skutoční odborníci, ako aj tí, ktorí s rumom iba začínajú. Jeho unikátne zloženie poukazuje na jedinečnú komplexnosť extrahovanú z destilačného procesu medu z cukrovej trstiny.

Vzhľad: Tmavá, medená, až bronzová farba, ktorá vás na prvý pohľad môže pomýliť a budete si myslieť, že ide o vyzretý koňak alebo bourbon, samozrejme do chvíle, kým ucítite nádherný buket. Rum je číry a nemá v sebe žiadne sedimenty. Pri degustačnom rozvírení Diplomático zanechá na poháriku dlhé nožičky.

Vôňa: Po ovoňaní vás zasiahne očarujúca aróma karamelizovanej melasy, tmavého kandizovaného ovocia, škorice, vanilky a jemného korenia. Ak máme povedať pravdu, človek sa po nadýchnutí chce ihneď napiť a ponoriť sa do tohto rumu plnými dúškami.

Chuť: Vyvážená, v ústach nie veľmi ťažká. Mierne korenistá, s nádychom maslových keksíkov, vanilky, zrelého ovocia a tónmi karamelu a tabaku. Zakončenie je dlhé, suché a pomerne výrazne ucítite oriešky.
Výrobca / distribútor ULTRA PREMIUM BRANDS
Adresa výrobcu / distribútora Sokolovská 68/105, 18600 Praha 8, Slovakia, Česká Republika
Objem 3 l
Obsah alkoholu % 40
Počet ks v balení 1 ks
Krajina pôvodu Venezuela
EAN 7594003627805
Hmotnosť 4.64 kg
Merná jednotka ks

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť doručenia

Overený zákazník,

Super ako vždy. Ochota zo strany šoféra

Overený zákazník,

Iba výborné skúsenosti,rýchlo a spoľahlivo

Overený zákazník,